مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 بهمن 1401 ساعت 10:402023-02-01سياسي

ایران استوار، 44 سال افتخار| فعال دانشجویی: امروز دشمن در برابر جمهوری اسلامی مستاصل شده است


دبیرسیاسی انجمن اسلامی دانشگاه شریعتی گفت: ملت ایران سالگرد پیروزی انقلاب را درحالی جشن می گیرند که عوامل ضد انقلاب و سران آمریکایی و اروپایی شان در دستیابی به خیل عظیم تحریکات علیه نظام جمهوری اسلامی ، -  فاطمه منگلیان دبیرسیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شریعتی در گفتگو با خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: با گذشت چهل و چهار سال از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ماه سال 1357، هم اکنون ملت ایران سالگرد جدید این انقلاب را درحالی جشن می گیرند که عوامل ضد انقلاب و سران آمریکایی و اروپایی شان در دستیابی به خیل عظیم تحریکات علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مستاصل و ناامید شده اند.

وی افزود: انقلاب ایران در سال 1357 و به رهبری امام خمینی (ره)، نه تنها موجب یک تغییر نظام سیاسی در یک کشور بود، بلکه تحولی شگرف را با اهداف و آرمان های عالیه، هم در سطح سیاست و هم در بین آحاد مردم و جامعه ایران رقم زد.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: به گواه تاریخ تا پیش از آن هیچ جنبش و نهضتی نتوانسته بود اهدافی به این تراز را به منصه ظهور برساند.

تحولی که با سرنگونی رژیم دیکتاتور، ارثی و وابسته به دشمن پهلوی آغاز شد و نهایتا به یک جامعه اسلامی مردم سالار ومردم پایه و مقاوم در برابر زیاده گویی و دست اندازی به ملتهای ضعیف منجر شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایران استوار، 44 سال افتخار| فعال دانشجویی: امروز دشمن در برابر جمهوری اسلامی مستاصل شده است

ایران استوار، 44 سال افتخار| فعال دانشجویی: امروز دشمن در برابر جمهوری اسلامی مستاصل شده است